Başkan Dinç'ten üniversite öğrencilerine iftar

Çankırı Belediyesi, Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü bahçesinde kurdurduğu iftar sofrasında Çankırı'da okuyan üniversiteli öğrencileri buluşturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatları doğrultusunda kurulan iftar sofrasında yaz okulu eğitimleri için Çankırı'ya gelen öğrencilere Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak iftar yemeği verilecek.

Üniversite yerleşkesinde kurulan ve yoğun ilgi gören iftar sofrasını Belediye Başkanı İrfan Dinç ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte iftar yapan Dinç, daha sonra öğrencilerle sohbet etti.

Çankırı'da eğitim gören gençlerin de Çankırı'nın evladı olduğunu dile getiren Dinç, "Okuyan, düşünen beyinler bizim için her zaman değerli. Eğitime önem veren bir Belediye Başkanı olarak, eğitimlerinin devamı için yazın da şehrimizde ikamet eden öğrencilerimizin, bu mübarek ayda mağdur olmalarını istemedik. Onlar için de iftar sofrası kurarak öğrencilerimize hem maddi ve manevi desteğimiz olsun hem de aynı okulu, aynı sınıfı paylaştıkları arkadaşlarıyla birlik ve beraberlik duygusunu yaşayarak kaynaşsınlar istedik. Ramazan'da birlikte açılan iftarların tadı bir başka olur" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber